Stock@erts - Bloemschikmaterialen en seizoensdecoratie !
Hydrokeep
 
 
Hydrokeep het ecologische product voor een gekleurde decoratie in huis en tuin !!!
 
 
hieronder vind u de verschillende producten terug van hydrokeep
wenst u meer info hierover kan u uw gegevens volledig invullen via de rubriek  neem contact op via deze website.
Wij leveren zowel aan groot als aan kleinhandel.
 
 
 
Hydrokeep
Hydrokeep
Dit zijn de verschillende verpakkingen die te verkrijgen zijn van hydro pearls, hydro granules en hydro cubes
Hydro cubes
Hydro cubes
hydro cubes zijn absorberensde kubussen die verkrijgbaar zijn in 11 verschillende kleuren transparant,wit,zwart,blauw,groen, licht groen, rood,roos,oranje,geel en paars en zijn kleurvast wat wil zeggen dat u alle kleuren met mekaar kan mixen zonder dat deze ineen lopen en het water mooi transparant blijft in de vaas. deze zijn herbruikbaar, 100% biologisch afbreekbaar en niet toxisch
hydro granules
hydro granules
hydro granules zijn absorberensde steentjes die verkrijgbaar zijn in 11 verschillende kleuren transparant,wit,zwart,blauw,groen, licht groen, rood,roos,oranje,geel en paars en zijn kleurvast wat wil zeggen dat u alle kleuren met mekaar kan mixen zonder dat deze ineen lopen en het water mooi transparant blijft in de vaas. deze zijn herbruikbaar, 100% biologisch afbreekbaar en niet toxisch
 : hydro pearls zijn  absorberende parels die verkrijgbaar  zijn in 11 verschillende kleuren transparant,wit,zwart,blauw,groen, licht groen, rood,roos,oranje,geel en paars en zijn kleurvast wat wil zeggen dat u alle kleuren met mekaar kan mixen zonder dat deze ineen lopen en het water mooi transparant blijft in de vaas. deze zijn herbruikbaar, 100% biologisch afbreekbaar en niet toxisch , deze worden ook waterparels of gelparels genoemd .
hydro pearls zijn absorberende parels die verkrijgbaar zijn in 11 verschillende kleuren transparant,wit,zwart,blauw,groen, licht groen, rood,roos,oranje,geel en paars en zijn kleurvast wat wil zeggen dat u alle kleuren met mekaar kan mixen zonder dat deze ineen lopen en het water mooi transparant blijft in de vaas. deze zijn herbruikbaar, 100% biologisch afbreekbaar en niet toxisch , deze worden ook waterparels of gelparels genoemd .
hydro snow
hydro snow
hydro snow is een witte poeder die ook 100% biologisch afbreekbaar is en niet toxisch, herbruikbaar en snel en makkelijk verwijderbaar. als u de poeder mengt met water word het sneeuw waar u ook echt een verse bloem kan in verwerken. kan gebruikt worden voor bloemschikken,etalages,tafel en boomversiering, enz.
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint